Kosovare Asllani në ceremoninë e ‘Topit të Artë’

Share Messenger

Futbollistja Kosovare Asllani është e nominuar për ta fituar ‘Topin e Artë’ në vitin 2019 në kategorinë e vajzave.

Ajo ndodhet në mesin e 20 futbollisteve që konsiderohen si më të mirat për ta fituar këtë çmim.

Natyrisht, e gjithë vëmendja është te Lionel messi dhe Virgil van Dijk, që janë kandidatë më serioz për ‘Topin e Artë’ për vitin 2019.

Share Messenger

Më të lexuarat