“Kosova do të pësojë 7 gola nga Kroacia”

Share Messenger

Federata e Kroacisë i ka ftuar si mysafirë specialë për ndeshjen Kroaci – Kosovë, Ardian Koznikun dhe Kujtim Shalën.

Ky i fundit ka dhënë një intervistë të shkurtër për gazetën kroate ‘Sportske Novosti’ dhe si me shaka ka treguar edhe për rezultatin e ndeshjes.

Mirë, të flasim pak për ndeshjen, si do të mbyllet dueli Kroaci – Kosovë?
Shala: Sigurisht nuk do të jetë 6:0 si në ndeshjen e parë!

Do të thotë, Kosova është më e fortë se nga ndeshja e parë?
Shala: Jo, është më e dobët. Desha të them se Kroacia do të shënojë të paktën 7 gola, ha-ha.

Për kë do të anoj? Për futbollin!
Shala: Dihet se kush do të luajë futboll në këtë ndeshje, ha-ha.

Share Messenger

Më të lexuarat