Me këto ‘çorapë’, bora nuk është më pengesë për veturën tuaj

Share Messenger

Të ngasësh nëpër borë dhe ngrica është vështirë dhe ka rreziqe të mëdha pasi që bora është e rrezikshme dhe e pa parashikueshme

Çorapet e gomave kane revolucionarizuar konceptin e zinxhirëve të borës duke i punuar në princip të njëjtë përveç se të ndërtuara me materiale tekstili.

Instalimi i këtyre çorapëve është shumë i lehtë dhe ato mund të lahen dhe përdorën sërish.

Materiali special i këtyre çorapëve rritë ngjitjen më rrugën dhe ju lejon të lëvizni me shpejtësi deri në 40 km/h.

Share Messenger

Më të lexuarat