Ja si i dashuri ia shpëton jetën, video ka çmendur të gjithë!

420 Shares Share Messenger

Kjo video ka çmendur  te gjithë. Nji burrë ia shpetoi jetën partneres së tij mbasi e largoi nga trajektorja e nje veture jashtë kontrollit.Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë momentin e tutshëm.Burri tregohet shumë i shkathët dhe arrin me pshtue dashnoren nga nji vdekje thuejse e sigurt,trasnemton FishMedia.info.

Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë momentin e tutshëm.Burri tregohet shumë i shkathët dhe arrin me pshtue dashnoren nga nji vdekje thuejse e sigurt.

Share Messenger

Më të lexuarat