A ishte në dasmë babai i Getit? (Foto)

Share Messenger

I pamë të gjithë në dasmën e Getit dhe Marines. Pamë miq, shokë, kolegë, figura publike’

Në dasmën me 300 të ftuar natyrisht që kishte edhe familjar të çiftit, të cilët u argëtuan pa fundësisht në gëzimin e përbashkët.

Në dasmë shkëlqyen edhe e ëma e Marines dhe ajo e Getit, që morën mjaftë vëmendje nga të pranishmit, por edhe mediat prezente, shkruan “Kosovarja”.

Ishin të gjithë, por askund nuk u pa babai i Getoar Selimit.

Të kujtojmë që prindërit e Getit janë të divorcuar prej vitesh dhe Getoari bashkë me të vëllain kanë jetuar me nënën e tyre.

Image

Image

Image

Image

Share Messenger