Ish-eprori i UÇK-së i shtrirë në spitalin e Sllovenisë, refuzon ndihmesën nga Qeveria

Share Messenger

Ish-eprori i lartë i UÇK-së, Naim Maloku është shtrirë në spital në Slloveni.

Lidhur me sëmundjen e Malokut, Qeveria e Republikës kishte planifikuar ta ndaj një shumë për shërimin e tij.

Mirëpo, Maloku, sipas kryeministrit Ramush Haradinaj, refuzoi që t’i jepen para nga buxheti i shtetit.

Arsyetimi i ushtarakut ka qenë se “parat janë të popullit të Kosovës dhe se i dhimbset”.

Share Messenger

Më të lexuarat