I lë në hije edhe yjet e estradës, kjo ishte maturantja që mahniti me bukurin e saj

20 Shares Share Messenger

Secili maturat ne mënyrë të vete rregullohet për atë nate.

Dhe qe pa dyshim te gjithë arrijnë atë që e dojn dhe shfaqen shumë bukur.

Mirëpo kështu ka bërë edhe kjo maturante.

Flokët e grimi i sajë të rregulluara aq thjeshtë dëshmojnë që vajzat shqiptare janë të bukura edhe pa e tepruar me makiazh.

Dhe kështu ka bërë edhe kjo maturante e cila është rregulluar shumë bukur dhe thjesht, por ka një bukuri mjaft të veçanta.

E veshur me një fustan me ngjyrë hiri te hapur dhe të ekspozuar paksa ajo i ka mahnitur të gjithë me ketë paraqitje të saj në matur.

Share Messenger

Më të lexuarat