Herkuli fillimisht nuk ishte një Zot, por një hero i Pellazgëve (FOTO)

180 Shares Share Messenger

“Herkuli fillimisht nuk ishte një Zot, por një hero i Pellazgëve, i lindur në Tiryns,
dhe i lokalizuar fuqishëm në Argolis e në Arcadi.” .“The Hercules was Pelasgian hero, but Hellenes turned him as a God”.

“Herkuli fillimisht nuk ishte një Zot, por një hero i Pellazgëve, i lindur në Tiryns,
dhe i lokalizuar fuqishëm në Argolis e në Arcadi.” .“The Hercules was Pelasgian hero, but Hellenes turned him as a God”.

– Alberta Mildred Franklin,
The Lupercalia – University of Wisconsin – Madison

Share Messenger

Më të lexuarat