Graniti e Leonita vazhdojnë traditën shqiptare, shikojeni se për çfarë bëhet fjalë (Foto)

Share Messenger

Futbollisti i njohur, Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij, Leonita Lekaj, po vazhdojnë t’i ruajnë traditat shqiptare.

Në një pasdite ata me familjarë shijojnë nga një çaj të ‘rusit’. Ata n

Shikojeni më poshtë fotot:

Share Messenger

Më të lexuarat