Floil edhe një herë dëshmon kualitetin e lartë të produkteve!

Share Messenger

Floil, po vazhdon t’i plotësoj nevojat e konsumatorëve për të pasur prodhime vendore të një cilësie të lartë.Produkti më i ri që tashmë është lansuar në treg Margarina Floil po korr sukses me kualitetin e saj për të cilën nuk kemi dyshuar.Margarina Floil ka lënë të kënaqur të gjithë përdoruesit e saj si kuzhinier/e profesionale, amvise, e deri tek ata që ushqim përgatitin shumë rrallë.

Margarine Floil tani mund ta gjeni në dy lloj paketimesh në treg, por mbi gjitha atë mund ta gjeni në markete tradicionale dhe moderne.Floil, kualitet i nivelit të lartë.

Share Messenger

Më të lexuarat