FishMedia me dizajn të ri : Eksperiencë e re për lexuesit e portalit FishMedia

30 Shares Share Messenger

Portali FishMedia para jush prezentojmë një dizajn komplet ndryshe nga ai paraprak, një portal me dizajn shumë më  të navigueshëm, dizajn që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha aritikujve.

Që nga viti 2011 dhe fillimi i punës kjo është hera e tretë që po peson një kesi lloj ndryshimi, por ky i fundit është një dizajn shumë më i veçant.

Dizajni i ri, i punuar  dhe zhvilluar nga kompania “Kutia”, është i përshtatshem për të gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.Në dizajnin e ri, do të shuhen disa rubrika e do të shtohen disa tjera. Ndërkohë do të lëshohen edhe rubrika tjera si dhe janë duke u testuar forma të tjera atelrnative me video.
Ne ju falënderojmë për sugjerimet e juaja, gjithashtu sugjerimet, opinionet, foto, videot tuaja mund të vazhdoni ti dergoni tanimë në email  tone të ri [email protected]

Tek ju mbetet që tash ta shijoni dizajnin dhe risitë që po ua ofrojmë. Të vazhdoni ti ndjekni lajmet e fundit në portalin FishMedia.

Kliko dhe vizito faqen nga Ballina, shiko dizajnin e ri dhe informohu me lajmet e fundit duke klikuar,

www.fishmedia.info  

Share Messenger

Më të lexuarat