Elvis Naçi: Të ofendojmë një njeri si Halil Kastrati, nuk i shërbejmë Shqiptarisë

341 Shares Share Messenger

Sipas disa personave humanizëm nuk do të thotë kur gjithçka xhirohet me kamera dhe publikohen. Por duke pas parasysh se Shoqatat Humanitare gjithmonë publikojnë veprimet e tyre, nuk dihet se pse shumë persona i janë vënë kundër Halil Kastratit.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe teologu, Elvis Naçi, duke sugjeruar diçka për të gjithë ata që flasin për Halil Kastratin.

Naçi ka thënë se Halil Kastrati dhe në veçanti çdo shqiptarë që bën mirë duhet të meritojë respektin e të gjithëve dhe se forma se si mendon ai ta pasqyrojë bamirësinë është e drejtë e tij dhe askush nuk mund të imponojë diçka tjetër, transmeton Indeksonline.

Ai ka porositur se me rëndësi është të bëjmë gjëra të mira në formën që mendojmë se është më e mira.

Share Messenger

Më të lexuarat