E frikshme çka ka ndodhur me fytyrën e ‘Gylserenit’

23 Shares Share Messenger

Nurgul Yesilcay është ndër aktoret më të bukura me sy ‘mavi’ e cila edhe pse numëron disa vite, ajo ka arritur të jetë në formë.

Nurgul pati shumë role përgjatë karrierës së saj me të cilët edhe njihet në publikun turk.

Po në publikun shqiptar erdhi me rolin e Gulserenit dhe me po këtë emër do të mbahet mend.

Image

Share Messenger

Më të lexuarat