Clinton do të kandidojë përsëri për Presidente të SHBA’së

3476 Shares Share Messenger

Hillary Clinton pritet të kandidojë përsëri për Presidente të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Clinton ka kandiduar dy herë deri me tani duke mos arritur sukses t’a udhëheqë SHBA’në

Ajo pas kishte fituar votën popullore me mbi tre milion vota më shumë se sa presidenti i tanishëm dhe pas arrestimit të udhëheqësit të kampanjës së Trump, Roger Stone, ajo mendon të kandidojë përsëri.

Clinton është duke u thënë njerëzve se ajo nuk po i mbyllë dyert për një kandidim të mundshëm për 2020, raporton CNN.

Në tetor ajo pat deklaruar se do të dëshironte të bëhej president e SHBA’ve.

Share Messenger

Më të lexuarat