Bebe Rexha sot në Shqipëri për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti

Share Messenger

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Bebe Rexha, ka thënë se do të vijë në Shqipëri për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti.Këtë e bëri të ditur ajo me anë të një postimi në rrjetin social Instagram.“Unë do të anulojë turin tim të koncerteve për dy ditë, do të vijë vet personalisht në Shqipëri të ju ndihmojë njerëzve me ujë, bukë dhe do të ndërtoj shtëpi për ata që nuk kanë”.“Unë kam nevojë për ndihmën e të gjithëve kam hapur një faqe në gofoudme sa më shumë të mundeni dërgoni të holla, unë do të përkujdesem që personalisht të gjitha paratë të shkojën në vendim e duhur”, tha Rexha.

Share Messenger

Më të lexuarat