Baton Haxhiu: E dimë fituesin e zgjedhjeve

Share Messenger

Gazetari Baton Haxhiu, ka paralajmëruar se medium Klan Kosova do ta publikojë rezultatin e zgjedhjeve në bazë të exit pollit të realizuar me një numër prej 2998 anketuesish.

“Para se të hyj këtu, më treguan se kush janë mekulipress dhe dikush tjetër, duhet të kesh guxim dhe ndërgjegje të munguar të publikosh këso shifra. Ne tashmë e dime rezultatin, e dimë fundin e dimë si do të duket realisht si do të duket parlamenti i Kosovës. E dimë kush është e para, e dyta e treta, . Ata do e mësojnë në orën 7:00 Numri i anketave është 2998”, ka thënë Haxhiu.

Share Messenger

Më të lexuarat