Ambasadori i ri britanik në Kosovë: Liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur

Share Messenger

Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur.

Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë lirshëm, për të sfiduar qeveritë, dhe për të marrë vendime të informuara, duke u bazuar në fakte dhe perspektiva që mediat e fuqishme ofrojnë.

“Liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur; njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë lirshëm, për të sfiduar qeveritë, dhe për të marrë vendime të informuara, duke u bazuar në fakte dhe perspektiva që mediat e fuqishme ofrojnë” – Ambasadori Britanik Nicholas Abbott, duke folur para gazetarëve qe merrnin pjesë në trajnimin e organizuar sot nga Mbretëria e Bashkuar.

Share Messenger

Më të lexuarat