Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës thyen rekorde, shpërblehet udhëtari i 2 miliontë! (VIDEO FISHMEDIA)

25 Shares Share Messenger

Me rastin e arritjes së shifrës prej mbi 2 milionë udhëtarëve të shërbyer brenda një viti për herë të parë në historinë e Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari”, është shërbyer edhe udhëtari që ka mbërri këtë shifër, raporton FishMedia

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka shenuar arritje rekorde të numrit të udhëtarëve.

Me anë të një komunikate për media, bëhet e ditur se në këtë datë presin udhëtarin e 2 miliontë në hapësirat e Aeroportit që njëkohësisht paraqet edhe numrin më të madh të udhëtarëve përgjatë vitit në historinë e Aeroportit.

Aeroporti “Adem Jashari” thyen rekord, 2 milionë udhëtarë (FishMedia Video)

Rekord në Aeroportin "Adem Jashari" , shërben 2 milionë udhëtarë (FishMedia Video)

Posted by Portali FishMedia on Monday, 3 December 2018

Për të shënuar këtë sukses të përbashkët, në Aeroport kemi organizuar një ngjarje që ka për qëllim shpërblimin e udhëtarit të 2 miliontë të Aeroportit si dhe informimin e gjerë për këtë të arritur të përbashkët.

Për udhëtarët si dhe për Aeroportin në përgjithësi, do të ishte shumë e rëndësishme pjesëmarrja juaj në ceremony si dhe nderimi i këtij evenimenti me një fjalim rasti.

FishMedia tani gjindet në Aeroportin e Prishtines, ku pas pak do ta transmetojme edhe storjen./FishMedia/ Foto – FishMedia/

Share Messenger

Më të lexuarat