101 vjeçarja përzien Merkel’in me gruan e Macronit, reagimi i kancelares është epik (FOTO)

17 Shares Share Messenger

Angela Merkel mori një pushim nga çështjet globale në 100 vjetorin e fundit të Luftës së Parë Botërore për të pastruar një rast të identitetit të gabuar.

Kancelarja gjermane u hutua me gruan e Emmanuel Macron Brigitte Macron nga një grua 101-vjeçare pasi u bashkua me kreun francez në një ceremoni për të përkujtuar armëpushimin e vitit 1918.

Ndërveprimi, i kapur nga French.TV.info, pa dy krerët e shteteve që bisedonin me pensionisten franceze ndërsa takuan anëtarët e publikut pas ceremonisë.
“Zotëri Macron, nuk është e mundur, një grua e vogël si unë që shtrëngon duart me Presidentin e Republikës, është fantastike”, i tha Macron.

Ajo pastaj u kthye në Angela Merkel dhe i drejtoi asaj si “Madame Macron”.

Duke u befasuar nga përzierja, Merkel u përkul drejt gruas për t’u prezantuar siç duhet.

“Unë jam kancelare e Gjermanisë”, shpjegoi ajo, dy herë, në frëngjisht.

Zonja nuk reagoi dukshëm ndaj informacionit të ri, por vazhdoi të buzëqeshë duke thënë “është fantastike”.

Sidoqofotë, Macron, 40 vjeç, është martuar me 65 vjeçarin Brigitte Marie-Claude Trogneux-Macron, e cila e ka takuar kur ishte mësuese në shkollën ku ishte student.

Share Messenger

Më të lexuarat